Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Ανάρτηση στο Ιστολόγιο

Έχετε αποδεχτεί την πρόσκληση και έχετε γίνει συντάκτης του blog μιας επιχείρησης. Το επόμενο βήμα είναι να ξεκινήσετε να βάζετε αναρτήσεις στο συγκεκριμένο blog. 

1o Βήμα
Αρχικά θα μπείτε στην διαχείριση των blog πληκτρολογώντας: www.blogger.com.


2ο Βήμα
Αν δεν έχετε ξαναμπεί στον blogger, όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα θα χρειαστεί να δημιουργήσετε το προφίλ σας στον blogger. Μπορείτε να επιλέξετε "Δημιουργία ενός περιορισμένου προφίλ Blogger" και στην συνέχεια να εισάγετε το όνομα με το οποίο θα φαίνεστε ως συντάκτης του ιστολογίου σας.


3ο Βήμα
Πλέον βρίσκεστε στην διαχείριση του blogger. Στην παρακάτω εικόνα εμφανίζονται όλα τα ιστολόγια στα οποία είστε είτε διαχειριστής είτε συντάκτης. Στην δική σας περίπτωση (αν δεν είχατε ασχοληθεί παλαιότερα με blog) το πιο πιθανό είναι να δείτε την παρακάτω εικόνα όπου φαίνεται να έχετε μόνο ένα ιστολόγιο ως συντάκτης.

Σε αυτό το βήμα μπορείτε είτε να πατήσετε το κουμπί (κόκκινος κύκλος) για να εισάγετε μια νέα ανάρτηση στο ιστολόγιό σας είτε να πατήσετε το κουμπί (πράσινος κύκλος) για να διαχειριστείτε το ιστολόγιο. Εσείς θα επιλέξετε να εισάγετε μια νέα ανάρτηση. 

4ο Βήμα 
Πλέον είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε μια ανάρτηση. Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε τα σημαντικότερα σημεία της δημιουργίας μιας ανάρτησης.


Αρχικά θα εισάγετε τον "Τίτλο της Ανάρτησης". Στην συνέχεια θα εισάγετε το "Κείμενο" της ανάρτησης. Θα βάλετε τις "Εικόνες" που θέλετε και τέλος θα πατήσετε το κουμπί "Δημοσίευση" για να δημοσιευτεί η ανάρτηση. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Hostgator Coupon Code